fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Training: Self-Presentation and Business Negotiations

29/ 03/ 2019
    Самопрезентація та поведінка впливає на характер ділової зустрічі, тому що будь-яка взаємодія між людьми залежить не лише від професійних компетенцій, але і від враження, яке ми справляємо один на одного. Соціальні психологи стверджують, що враження від поведінки закладається у пам’яті як базовий шаблон, тому подальша взаємодія завжди порівнюватиметься з ним. На тренінгу Самопрезентація та поведінка під час ділових переговорів з Анною Чаплигіною,  спеціалістом з етикету та моделювання поведінки, учасники не лише отримали знання щодо засобів формування враження, інструментів самопрезентації онлайн та під час зустрічей, а й попрактикували набуті інструменти, проаналізували власну самопрезентацію за конкретними параметрами, навчились керувати враженням та відшліфували навички з поведінки, які допомагають закріпити позитивне сприйняття компанії.
01/

 

Самопрезентація та поведінка впливає на характер ділової зустрічі, тому що будь-яка взаємодія між людьми залежить не лише від професійних компетенцій, але і від враження, яке ми справляємо один на одного. Соціальні психологи стверджують, що враження від поведінки закладається у пам’яті як базовий шаблон, тому подальша взаємодія завжди порівнюватиметься з ним.

На тренінгу Самопрезентація та поведінка під час ділових переговорів з Анною Чаплигіною,  спеціалістом з етикету та моделювання поведінки, учасники не лише отримали знання щодо засобів формування враження, інструментів самопрезентації онлайн та під час зустрічей, а й попрактикували набуті інструменти, проаналізували власну самопрезентацію за конкретними параметрами, навчились керувати враженням та відшліфували навички з поведінки, які допомагають закріпити позитивне сприйняття компанії.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Start
in the Telegram bot
Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: