fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Tax Development Programme, May 2018

07/ 06/ 2018
    Податкова сфера вважається однією з найбільш нестабільних сфер ведення бізнесу, адже щомісяця відбувається внесення змін до законодавства, які необхідно опанувати для успішного розвитку підприємницької діяльності. Дякуємо талановитим тренерам: Олені Самарченко, Олександр Федосєєнко, Hennadiy Voytsitskyi, Roman Koren та Ігорю Виндюк за яскраве проведення нової програми Tax Development Programme, професіоналізм у висвітленні проблемних аспектів, доступність подачі інформації та бажання поділитися власним досвідом. Окрема подяка Baker McKenzie - Kyiv, EY Academy of Business Ukraine, Діловий Клуб та за плідну співпрацю!
01/

 

Податкова сфера вважається однією з найбільш нестабільних сфер ведення бізнесу, адже щомісяця відбувається внесення змін до законодавства, які необхідно опанувати для успішного розвитку підприємницької діяльності.

Дякуємо талановитим тренерам: Олені Самарченко, Олександр Федосєєнко, Hennadiy Voytsitskyi, Roman Koren та Ігорю Виндюк за яскраве проведення нової програми Tax Development Programme, професіоналізм у висвітленні проблемних аспектів, доступність подачі інформації та бажання поділитися власним досвідом.

Окрема подяка Baker McKenzie – Kyiv, EY Academy of Business Ukraine, Діловий Клуб та за плідну співпрацю!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Start
in the Telegram bot
Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: