fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Leadership Development Programme

19/ 04/ 2018
  Лідерами не народжуються, лідерами стають та впродовж всього життя розвивають власні навички та переосмислюють власний досвід по відношенню до себе і до інших! Це твердження можна вважати головним постулатом Leadership Development Programme, яка успішно добігла свого завершення. Протягом програми учасники мали можливість вдосконалити та розробити план дій для власного лідерства, попрактикувати вплив на розвиток лідерства у своїй організації. Ізюминкою останнього заняття стала дискусія на тему лідерства з запрошеними гостями: Ваче Давтян, засновником і бізнес-тренером Школи лідерства Leaderway та віце-президентом SigmaBleyzer та AgroGeneration - Vladyslava Rutytska. Представляючи різні сфери бізнесу, гості охоче ділилися своїм баченням лідерства та професійним досвідом. Дякуємо тренеру Olena Sergeeva за професіоналізм, легкість та інтерактивність подачі матеріалу, а учасникам та гостям - за ентузіазм та мотивацію на майбутні досягнення!

Лідерами не народжуються, лідерами стають та впродовж всього життя розвивають власні навички та переосмислюють власний досвід по відношенню до себе і до інших!

Це твердження можна вважати головним постулатом Leadership Development Programme, яка успішно добігла свого завершення. Протягом програми учасники мали можливість вдосконалити та розробити план дій для власного лідерства, попрактикувати вплив на розвиток лідерства у своїй організації. Ізюминкою останнього заняття стала дискусія на тему лідерства з запрошеними гостями: Ваче Давтян, засновником і бізнес-тренером Школи лідерства Leaderway та віце-президентом SigmaBleyzer та AgroGeneration – Vladyslava Rutytska.

Представляючи різні сфери бізнесу, гості охоче ділилися своїм баченням лідерства та професійним досвідом. Дякуємо тренеру Olena Sergeeva за професіоналізм, легкість та інтерактивність подачі матеріалу, а учасникам та гостям – за ентузіазм та мотивацію на майбутні досягнення!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Start
in the Telegram bot
Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: