fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Development Programme on Compliance

18/ 12/ 2018
  В українському суспільстві все частіше використовується термін «Kомплаєнс». Комплаєнс» - це однозначно дещо більше, ніж просто виконання вимог закону. Це правила введення бізнесу, які ґрунтуються на чесному відношенні до працівників, клієнтів та ділових партнерів, а також в цілому до суспільства, в якому працює компанія. Вісім модулів програми розвитку з комплаєнс надали учасникам глибоке розуміння GDPR, HR- комплаєнсу, санкційного та банківського комплаєнсу. Отримані знання у сфері антимонопольному та антикорупційного Комплаєнсу, підкріплені «історіями успіху» компаній з ефективною внутрішньою системою Комплаєнс стали в нагоді учасникам програми для подальшого успішного втілення культури комплаєнс  та зниження ризиків у сфері Комплаєнс в своїх компаніях. Тренери програми – це практикуючі експерти великих міжнародних компаній, які поділилися власним досвідом та зробили програму особливо цікавою та цінною для кожного.

В українському суспільстві все частіше використовується термін «Kомплаєнс». Комплаєнс» – це однозначно дещо більше, ніж просто виконання вимог закону. Це правила введення бізнесу, які ґрунтуються на чесному відношенні до працівників, клієнтів та ділових партнерів, а також в цілому до суспільства, в якому працює компанія. Вісім модулів програми розвитку з комплаєнс надали учасникам глибоке розуміння GDPR, HR- комплаєнсу, санкційного та банківського комплаєнсу.

Отримані знання у сфері антимонопольному та антикорупційного Комплаєнсу, підкріплені «історіями успіху» компаній з ефективною внутрішньою системою Комплаєнс стали в нагоді учасникам програми для подальшого успішного втілення культури комплаєнс  та зниження ризиків у сфері Комплаєнс в своїх компаніях. Тренери програми – це практикуючі експерти великих міжнародних компаній, які поділилися власним досвідом та зробили програму особливо цікавою та цінною для кожного.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Start
in the Telegram bot
Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: