fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

PMD Pre-MBA (Ukr/Rus) Module 1 Strategic Management

06/ 11/ 2018
    Минулої суботи, 3 листопада, ми успішно розпочали україномовну програму розвитку Pre-MBA з чудовою групою 36 учасників, які готові змінювати себе, змінювати свої компанії і змінювати Україну!  Відкрив програму модулем по стратегічному плануванні Павло Шеремета (Pavlo Sheremeta), провідний український економіст і співзасновник майстерні стратегій “Прорив”, який викладає стратегію та лідерство в провідних бізнес-школах країн Східної Європи та Азії, міністр економічного розвитку та торгівлі України (2014), засновник Школи управління Українського католицького університету (2015-2016), очолював Київську школу економіки (2012-2014) та Інститут Стратегії Блакитного Океану Малайзії (2008-2011), декан Києво-Могилянської бізнес-школи (1999-2008).  Хороша стратегія повинна бути зосереджена на тих атрибутах, які вирізняють вашу компанію. Не витрачайте свої ресурси на атрибути, які не можуть принести додаткової цінності для ваших клієнтів, натомість концентруйте їх на тому, що відрізняє вас від інших, - стверджує Павло Шеремета.  Ми хотіли б висловити щиру подяку пану Павло Шеремета (Pavlo Sheremeta) за готовність приєднатися до проекту і поділитися своїм безцінним досвідом. Ми дуже раді, що наша бізнес спільнота мала змогу почути саме його експертну думку у питаннях стратегій.  Особлива подяка нашим партнерам: Coca-Cola Ukraine, METRO Cash & Carry Ukraine, Japan Tobacco International (JTI Careers Ukraine), U-Integral, Braintuition, Dip Me. Чекаємо на наступний модуль уже 1 грудня!
01/

 

Минулої суботи, 3 листопада, ми успішно розпочали україномовну програму розвитку Pre-MBA з чудовою групою 36 учасників, які готові змінювати себе, змінювати свої компанії і змінювати Україну! 

Відкрив програму модулем по стратегічному плануванні Павло Шеремета (Pavlo Sheremeta), провідний український економіст і співзасновник майстерні стратегій “Прорив”, який викладає стратегію та лідерство в провідних бізнес-школах країн Східної Європи та Азії, міністр економічного розвитку та торгівлі України (2014), засновник Школи управління Українського католицького університету (2015-2016), очолював Київську школу економіки (2012-2014) та Інститут Стратегії Блакитного Океану Малайзії (2008-2011), декан Києво-Могилянської бізнес-школи (1999-2008). 

“Хороша стратегія повинна бути зосереджена на тих атрибутах, які вирізняють вашу компанію. Не витрачайте свої ресурси на атрибути, які не можуть принести додаткової цінності для ваших клієнтів, натомість концентруйте їх на тому, що відрізняє вас від інших”, – стверджує Павло Шеремета

Ми хотіли б висловити щиру подяку пану Павло Шеремета (Pavlo Sheremeta) за готовність приєднатися до проекту і поділитися своїм безцінним досвідом. Ми дуже раді, що наша бізнес спільнота мала змогу почути саме його експертну думку у питаннях стратегій. 

Особлива подяка нашим партнерам: Coca-Cola UkraineMETRO Cash & Carry UkraineJapan Tobacco International (JTI Careers Ukraine), U-IntegralBraintuitionDip Me. Чекаємо на наступний модуль уже 1 грудня!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Start
in the Telegram bot
Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: