fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

7 Skills of an Efficient GR Specialist. Knowledge of Legislation Processes, Procedures, Rules and Calendars

21/ 06/ 2018
    На шостій сесії Знання законодавчих процесів, процедур, правил та календарів разом з Oleksandr Mamunya, партнером і керівником практики інтелектуальної власності та вирішення спорів, AEQUO Law Firm, говорили про важливість розуміння законодавчих процесів, слідування законодавчим процедурам, дотриманням правил та календарів. Цікаві та влучні питання за модерації Svetlana Mykhailovska, заступника директора з представництва інтересів компаній-членів European Business Association, допомогли розібратися в непростих законодавчих процесах. Дякуємо Oleksandr Mamunya за професіоналізм та готовність ним ділитися! Окрема подяка ЦеХАБ за гостинність та партнерам заходу: METRO Cash & Carry Ukraine, Укрпошта, AEQUO Law Firm, Teva Pharmaceutical Industries Ltd. Україна, Coca-Cola-Ukraine Limited, 2Amovers, які допомогли створити та реалізувати цей проект!
01/

 

На шостій сесії “Знання законодавчих процесів, процедур, правил та календарів” разом з Oleksandr Mamunya, партнером і керівником практики інтелектуальної власності та вирішення спорів, AEQUO Law Firm, говорили про важливість розуміння законодавчих процесів, слідування законодавчим процедурам, дотриманням правил та календарів.

Цікаві та влучні питання за модерації Svetlana Mykhailovska, заступника директора з представництва інтересів компаній-членів European Business Association, допомогли розібратися в непростих законодавчих процесах.

Дякуємо Oleksandr Mamunya за професіоналізм та готовність ним ділитися! Окрема подяка ЦеХАБ за гостинність та партнерам заходу: METRO Cash & Carry UkraineУкрпошта, AEQUO Law Firm, Teva Pharmaceutical Industries Ltd. Україна, Coca-Cola-Ukraine Limited2Amovers, які допомогли створити та реалізувати цей проект!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Start
in the Telegram bot
Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: