fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Затверджено графіки планових перевірок на 2019 рік

28/ 12/ 2018
  Aнастасія Волкова. Молодший юрист Аккаунтор Київ Ряд державних органів вже затвердили та опублікували плани перевірок на 2019 рік. За підтримки Міністерства економічного розвитку та торгівлі України розроблений пілотний модуль, де публікується  інформація щодо комплексного плану та  річних планів перевірок різних контролюючих органів, перелік контролюючих органів, що здійснюють перевірки, з усією необхідною інформацією щодо них, оновлень законодавства. Крім того, на даному порталі можна ознайомитись із наказами, прийнятими рішеннями щодо суб’єкта господарювання, який пройшов перевірку. Державна фіскальна служба опублікує план проведення планових перевірок платників податків до 25 грудня, з яким можна буде ознайомитись на її офіційному сайті. Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів затвердила річний план заходів щодо здійснення державного нагляду, з яким можна ознайомитись за посиланням. Державна служба України з питань праці на своєму офіційному порталі у розділі «планування роботи» розмістила щорічний план здійснення державного нагляду. Варто зауважити, що до затвердження комплексного плану суб’єкти господарювання наділені правом відмовитись від комплексної перевірки, звернувшись з письмовим зверненням до Державної регуляторної служби. Тобто, оскільки комплексний план вже затверджено, строк на відмову закінчився. Працівники Аккаунтор Україна мають значний досвід супроводу перевірок різних контролюючих органів.

Aнастасія Волкова

Молодший юрист Аккаунтор Київ

Ряд державних органів вже затвердили та опублікували плани перевірок на 2019 рік.

За підтримки Міністерства економічного розвитку та торгівлі України розроблений пілотний модуль, де публікується  інформація щодо комплексного плану та  річних планів перевірок різних контролюючих органів, перелік контролюючих органів, що здійснюють перевірки, з усією необхідною інформацією щодо них, оновлень законодавства. Крім того, на даному порталі можна ознайомитись із наказами, прийнятими рішеннями щодо суб’єкта господарювання, який пройшов перевірку.

Державна фіскальна служба опублікує план проведення планових перевірок платників податків до 25 грудня, з яким можна буде ознайомитись на її офіційному сайті.

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів затвердила річний план заходів щодо здійснення державного нагляду, з яким можна ознайомитись за посиланням.

Державна служба України з питань праці на своєму офіційному порталі у розділі «планування роботи» розмістила щорічний план здійснення державного нагляду.

Варто зауважити, що до затвердження комплексного плану суб’єкти господарювання наділені правом відмовитись від комплексної перевірки, звернувшись з письмовим зверненням до Державної регуляторної служби. Тобто, оскільки комплексний план вже затверджено, строк на відмову закінчився.

Працівники Аккаунтор Україна мають значний досвід супроводу перевірок різних контролюючих органів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: