fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Інноваційність: магія інсайту vs керований менеджмент творчого процесу

22/ 02/ 2017
  Автор: Олена Рубанець, бізнес-тренер, коуч (ICC, CIPD), фасилітатор (ToP Facilitator Master), понад 8 років досвіду роботи керівником HR напрямків у вітчизняних та міжнародних компаніях в Україні та закордоном Кожен з нас хоч раз у житті переживав моменти творчого підйому, коли народжуються оригінальні ідеї, коли плоди будь-якої нашої діяльності (роботи, хобі, спілкування) приносять задоволення, коли ми розкриваємося з неочікуваного навіть для нас самих боку, яким би не був багатим наш попередній життєвий досвід. Саме у такі моменти відчуваєш, що живеш на всі 100! Зберегти і примножити це відчуття «потоку», «польоту» іноді буває складно. Знання маркетингу, фінансів, інших важливих раціональних дисциплін не так дають зрозуміти щось важливе та справжнє, як усвідомлення і розвиток власного креативного потенціалу та творчих здібностей. Запрошуємо вас разом дослідити феномен творчості та інноваційності, а також знайти відповіді на питання: що є творчість – процес, яким можливо керувати - чи власне натхнення та інсайти? Як дослідити та примножити власний креативний потенціал для підвищення особистої ефективності та інноваційних проривних рішень? Про це та багато іншого – у воркшопі Інноваційність: магія інсайту vs керований менеджмент творчого процесу.

Автор: Олена Рубанець, бізнес-тренер, коуч (ICC, CIPD), фасилітатор (ToP Facilitator Master), понад 8 років досвіду роботи керівником HR напрямків у вітчизняних та міжнародних компаніях в Україні та закордоном

Кожен з нас хоч раз у житті переживав моменти творчого підйому, коли народжуються оригінальні ідеї, коли плоди будь-якої нашої діяльності (роботи, хобі, спілкування) приносять задоволення, коли ми розкриваємося з неочікуваного навіть для нас самих боку, яким би не був багатим наш попередній життєвий досвід.

Саме у такі моменти відчуваєш, що живеш на всі 100!

Зберегти і примножити це відчуття «потоку», «польоту» іноді буває складно. Знання маркетингу, фінансів, інших важливих раціональних дисциплін не так дають зрозуміти щось важливе та справжнє, як усвідомлення і розвиток власного креативного потенціалу та творчих здібностей.

Запрошуємо вас разом дослідити феномен творчості та інноваційності, а також знайти відповіді на питання: що є творчість – процес, яким можливо керувати – чи власне натхнення та інсайти? Як дослідити та примножити власний креативний потенціал для підвищення особистої ефективності та інноваційних проривних рішень?

Про це та багато іншого – у воркшопі Інноваційність: магія інсайту vs керований менеджмент творчого процесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: