Graduation Party PMD Pre-MBA 2019

16/ 12/ 2019
01/

 

Congratulations to the graduates of the third season of Programme for Management Development Pre-MBA! It has been a great time spent together studying and networking. Thank you for being with us all this time and wish you to keep pursuing your goals and dreams since only the sky is the limit!

Special thanks to our partners: CITY College, International Faculty of the University of Sheffield, BASF, Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil, DIP ME, bodo.ua, Баланс Бизнес Букс, CoffeeHot. Thank you to Tequila House for the hospitality and warmth! Our sincere gratitude to the lecturers: Alexandros Psichogios, Leslie Szamosi, Christos Liassides, Giovanni Serafini, Chris Dressler, Rolf Zinne for their devotioan and engagement!

Look forward to seeing you in the next season starting in March 2020!

Спікери

1 / 6
Професор Александрос Сайкойос
професор лідерства та міжнародного управління персоналом в Бірмінгемській бізнес-школі при Бірмінгемському університеті у Великобританії; запрошений лектор у Південно-східноєвропейському дослідницькому центрі (SEERC) та доцент в дослідницькій групі GNOSIS в школі управління при Ліверпульському університеті
Dr. Leslie T. Szamosi
Dr, MBA Academic Director, The University of Sheffield International Faculty CITY College
Крістос Ліасідіс
Директор програми післядипломної освіти, старший лектор Шеффілдського університету (Великобританія)
Джовані Серафіні
Викладач міжнародного бізнесу та менеджменту Ессекс Бізнес Школа, Ессекс Університет (Великобританія)
Кріс Дресслер
Генеральний директор компанії CoreValue, засновник компанії Dressler Consulting LLC (США)
Рольф Цінне
Фінансовий директор "БАСФ Т.О.В." (Німеччина)
Професор Александрос Сайкойос
Dr. Leslie T. Szamosi
Крістос Ліасідіс
Джовані Серафіні
Кріс Дресслер
Рольф Цінне

Партнери

Звіти та фотогалереї

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальни мережами.
0 Шейрів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: