fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Покращуючи виробничу стратегію: 10 найпоширеніших міфів про виробництво

19/ 06/ 2017
  Наскільки часто вашій команді доводиться «гасити пожежу» – терміново вирішувати масштабні проблеми? І чи часто ви заохочуєте співробітників, які вміють справлятися із раптовими кризами? Варто замислитися, що для вас важливіше – боротьба із проблемами чи планомірна робота на прогнозований результат. Cистемний підхід, націленість на надійний передбачуваний результат можуть значно підвищити ефективність бізнесу та мотивувати ваших співробітників. Саме цілісний підхід може стати дієвим інструментом, якщо ваш бізнес зіштовхнувся з кризою продуктивності. Адже у час нестабільності та високої конкуренції на ринку питання продуктивності виробництва постає вкрай гостро. Запрошуємо вас прийняти участь у тренінгу “Покращуючи виробничу стратегію: 10 найпоширеніших міфів про виробництво”, протягом якого ви дізнаєтесь більше про системний підхід та як можна оптимізувати виробництво.

Наскільки часто вашій команді доводиться «гасити пожежу» – терміново вирішувати масштабні проблеми? І чи часто ви заохочуєте співробітників, які вміють справлятися із раптовими кризами? Варто замислитися, що для вас важливіше – боротьба із проблемами чи планомірна робота на прогнозований результат.

Cистемний підхід, націленість на надійний передбачуваний результат можуть значно підвищити ефективність бізнесу та мотивувати ваших співробітників. Саме цілісний підхід може стати дієвим інструментом, якщо ваш бізнес зіштовхнувся з кризою продуктивності. Адже у час нестабільності та високої конкуренції на ринку питання продуктивності виробництва постає вкрай гостро.

Запрошуємо вас прийняти участь у тренінгу “Покращуючи виробничу стратегію: 10 найпоширеніших міфів про виробництво”, протягом якого ви дізнаєтесь більше про системний підхід та як можна оптимізувати виробництво.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: