fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

7 навичок ефективного GR спеціаліста: знання “гравців”

14/ 06/ 2018
    На третій сесії Знання “Гравців” разом з Ярослав Железняк, радником Прем’єр-міністра України та членом групи стратегічних радників Кабінету Міністрів України з питань взаємодії з парламентом говорили про ключові гравців, які беруть участь у процесі прийняття рішень, розуміють політику навколо можливості прийняття законопроекту, та інформацію, необхідну для законодавчих зусиль. Відверта розмова за модерації Svetlana Mykhailovska, заступника директора з представництва інтересів компаній-членів European Business Association, допомогла розібратися в досить непростих процесах взаємодії з органами державної влади. Дякуємо Ярослав Железняк за цікаву презентацію та цінні поради! Окрема подяка ЦеХАБ за гостинність та партнерам заходу: METRO Cash & Carry Ukraine, Укрпошта, AEQUO Law Firm, Teva Pharmaceutical Industries Ltd. Україна, Coca-Cola-Ukraine Limited, 2Amovers, які допомогли створити та реалізувати цей проект! Четверта зустріч вже 14 червня, у ЦеХАБ, де говоритимемо про дипломатичність і ввічливість з Дарина Марчак (Darina Marchak), радником Кабінету Міністрів України з питань реформування державного управління, консультантом Світового Банку з питань комунікацій.
01/

 

На третій сесії “Знання “Гравців” ” разом з Ярослав Железняк, радником Прем’єр-міністра України та членом групи стратегічних радників Кабінету Міністрів України з питань взаємодії з парламентом говорили про ключові гравців, які беруть участь у процесі прийняття рішень, розуміють політику навколо можливості прийняття законопроекту, та інформацію, необхідну для законодавчих зусиль.

Відверта розмова за модерації Svetlana Mykhailovska, заступника директора з представництва інтересів компаній-членів European Business Association, допомогла розібратися в досить непростих процесах взаємодії з органами державної влади.

Дякуємо Ярослав Железняк за цікаву презентацію та цінні поради! Окрема подяка ЦеХАБ за гостинність та партнерам заходу: METRO Cash & Carry Ukraine, УкрпоштаAEQUO Law FirmTeva Pharmaceutical Industries Ltd. Україна, Coca-Cola-Ukraine Limited2Amovers, які допомогли створити та реалізувати цей проект!

Четверта зустріч вже 14 червня, у ЦеХАБ, де говоритимемо про дипломатичність і ввічливість з Дарина Марчак (Darina Marchak), радником Кабінету Міністрів України з питань реформування державного управління, консультантом Світового Банку з питань комунікацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: