fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

7 навичок ефективного GR спеціаліста “Політична свідомість”

11/ 06/ 2018
    На другій сесії Політична свідомість разом з Денис Богуш (Denis Bohush), президентом PR Агенції Bohush Communications, українським політологом, експертом у сфері стратегічних комунікацій та антикризових кампаній, віце-президентом Української PR-ліги, говорили про GR та політичний контекст, структуру прийняття рішень та розуміння і застосування на практиці способів впливу на ці рішення за тієї чи іншої політичної ситуації. Непрості запитання за модерації Svetlana Mykhailovska, заступника директора з представництва інтересів компаній-членів European Business Association не залишились без відповіді та інтерпретації запрошеного гостя. Дякуємо Денис Богуш (Denis Bohush) за готовність поділитися власним досвідом! Окрема подяка HUB 4.0 за гостинність та партнерам заходу: METRO Cash & Carry Ukraine, Укрпошта, AEQUO Law Firm, Teva Pharmaceutical Industries Ltd. Україна, Coca-Cola-Ukraine Limited, 2Amovers, які допомогли створити та реалізувати цей проект! Третя зустріч вже наступного тижня, 12 червня у ЦеХАБ, де говоритимемо про ключових гравців, які беруть участь у процесі прийняття рішень з Ярославом Железняком, радником Прем’єр-міністра України та членом групи стратегічних радників Кабінету Міністрів України з питань взаємодії з парламентом.
01/

 

На другій сесії “Політична свідомість” разом з Денис Богуш (Denis Bohush), президентом PR Агенції Bohush Communications, українським політологом, експертом у сфері стратегічних комунікацій та антикризових кампаній, віце-президентом Української PR-ліги, говорили про GR та політичний контекст, структуру прийняття рішень та розуміння і застосування на практиці способів впливу на ці рішення за тієї чи іншої політичної ситуації.

Непрості запитання за модерації Svetlana Mykhailovska, заступника директора з представництва інтересів компаній-членів European Business Association не залишились без відповіді та інтерпретації запрошеного гостя. Дякуємо Денис Богуш (Denis Bohush) за готовність поділитися власним досвідом!

Окрема подяка HUB 4.0 за гостинність та партнерам заходу: METRO Cash & Carry Ukraine, Укрпошта, AEQUO Law Firm, Teva Pharmaceutical Industries Ltd. Україна, Coca-Cola-Ukraine Limited, 2Amovers, які допомогли створити та реалізувати цей проект!

Третя зустріч вже наступного тижня, 12 червня у ЦеХАБ, де говоритимемо про ключових гравців, які беруть участь у процесі прийняття рішень з Ярославом Железняком, радником Прем’єр-міністра України та членом групи стратегічних радників Кабінету Міністрів України з питань взаємодії з парламентом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: