fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

7 навичок ефективного GR спеціаліста. Глибоке знання предмету

19/ 06/ 2018
    На пятій сесії Глибоке знання предмету разом з Igor Smelyansky, Igor Smelyansky - Ігор Смілянський, генеральним директором Укрпошта, говорили про необхідість глибокого знання свого клієнта або свого лідера, про важливість розуміння своєї мети, про те як досягти результату, коли неможливо грати за звичайними правилами та як об’єднати PR та GR так, щоб вони не впливали один на одного. Жвава дискусія за модерації Svetlana Mykhailovska, заступника директора з представництва інтересів компаній-членів European Business Association, дала можливість учасникам розібратися у важливості навички і навіть трішки заглянути за лаштунки Укрпошта. Дякуємо Igor Smelyansky, Igor Smelyansky - Ігор Смілянський за його відкритість, інновативність і прогресивність! Окрема подяка ЦеХАБ за гостинність та партнерам заходу: METRO Cash & Carry Ukraine, Укрпошта, AEQUO Law Firm, Teva Pharmaceutical Industries Ltd. Україна, Coca-Cola-Ukraine Limited, 2Amovers, які допомогли створити та реалізувати цей проект!
01/

 

На п’ятій сесії “Глибоке знання предмету” разом з Igor SmelyanskyIgor Smelyansky – Ігор Смілянський, генеральним директором Укрпошта, говорили про необхідість глибокого знання свого клієнта або свого лідера, про важливість розуміння своєї мети, про те як досягти результату, коли неможливо грати за звичайними правилами та як об’єднати PR та GR так, щоб вони не впливали один на одного.

Жвава дискусія за модерації Svetlana Mykhailovska, заступника директора з представництва інтересів компаній-членів European Business Association, дала можливість учасникам розібратися у важливості навички і навіть трішки заглянути за лаштунки Укрпошта.

Дякуємо Igor Smelyansky, Igor Smelyansky – Ігор Смілянський за його відкритість, інновативність і прогресивність! Окрема подяка ЦеХАБ за гостинність та партнерам заходу: METRO Cash & Carry Ukraine, Укрпошта, AEQUO Law FirmTeva Pharmaceutical Industries Ltd. Україна, Coca-Cola-Ukraine Limited2Amovers, які допомогли створити та реалізувати цей проект!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: