15 секретів класної кави для мешканців офісів

27/ 06/ 2017

Що може краще всього «запустити мозок» з ранку, як не горнятко кави з шоколадкою? Ветерани інтелектуальної праці засвоїли це вже давно, тому в кожному пристойному офісі є можливість в будь-який момент «заправитися» кавою.

Як вибрати якісний продукт та надійного постачальника для офісу? Ми поділимося з вами найпопулярнішими та корисними лайфхаками!

1. Бренд не є ознакою якості

Популярність торгової марки – це в першу чергу ознака хорошої роботи маркетологів, але зовсім не показник якості товару! Не женіться за відомими брендами: ви гарантовано переплатите за ім’я, та не факт, що будете задоволені смаком напою.

Найкраще купувати каву власного імпорту, зроблену на замовлення відомого постачальника, наприклад, кава CORSICO від компанії «Небесна Криниця». Це 100% Арабіка в зернах, яка за смаковими якостями не тільки не поступається, але й перевершує популярні сьогодні бренди, а вартість її набагато демократичніша.

2. Кількість не регулює якість

Більшість постачальників найчастіше помиляються, обираючи постачальника за величиною асортименту. Неправильно думати, що хороша кава там, де багато різних марок. Зазвичай, велика кількість асортименту та продукції призводить до застою товару, неправильного зберігання та інших неприємностей.

До того ж, традиційні дистриб’ютори напоїв перш за все зацікавлені в маржі. Тому, такі менеджери будуть рекомендувати вам ту каву, на якій вони більше зароблять, а не найкращий для вас продукт.

3. Дивіться на упаковку

Правильна кава продається в зернах, упакованих в вакуумні металізовані пакети з клапаном. Після обсмажування зерна виділяють вуглекислий газ, клапан потрібен для того, щоб його випускати. Якщо такого клапана немає, а пакет просто перфоровано, велика ймовірність того, що свій аромат і смак кава вже втратила.

4. Сервіс насамперед

Хороший постачальник повинен надати весь комплект обладнання та супутніх товарів для офісу:

• кавоварку (на лояльних умовах кредитування чи навіть безкоштовно);
• одноразовий посуд, серветки;
• цукор, вершки, чай;
• сервісне обслуговування техніки.

Комплексне обслуговування економить ваш час та гроші: один менеджер з постачання, один раз на тиждень прийом замовлення, один пакет документів. Це зручно.

5. Основа смачної кави – якісна вода

Найкраще замовляти каву у постачальників справжньої артезіанської води. Таким чином, ви «одним махом» вирішуєте відразу кілька питань:

• забезпечите офісних мешканців корисною рідиною;
• продовжите термін служби техніки (чайників, кавоварок);
• будете пити по-справжньому смачну каву (доведено, що весь спектр смаків та ароматів напою найкраще розкривається, якщо варити її на якісній воді).

6. Вимагайте дегустацію

Офісна компанія як постійний покупець має повне право вимагати попередню дегустацію продукту. Особливо, якщо постачальник пропонує невідомий вам бренд. Навіщо купувати «кота в мішку»?

Впевнений в якості та смаку свого продукту постачальник сам із задоволенням запропонує вам безкоштовну дегустацію напоїв. Так ви зможете обрати найбільш підходящий бленд для вашої команди.

7. Швидкій сервіс

Правильний постачальник завжди повинен сам стежити за станом ваших замовлень, контролювати залишки і нагадувати зробити вчасно закупку. Але якщо у вас трапилася форс-мажорна ситуація та кава потрібна терміново або кавомашина зламалась, партнер повинен піти назустріч та допомогти якомога швидко.

Класна кава – успішний день

І наостанок, даруємо вам кілька корисних порад від гурманів, як порадувати себе та команду смачним напоєм:

• купуйте краще продукт у зернах, а не мелену каву, так ви зможете насолоджуватися ароматом і смаком напою на повну;
• ємність для зберігання зерен повинна герметично закриватися і бути невеликого розміру, щоб продукт не видихався;
• не перемелюйте усю каву відразу, використовуйте рівно стільки, скільки потрібно на 1 заварювання;
• не заливайте в апарат будь-яку воду – вона зіпсує техніку та смак напою, використовуйте тільки справжню артезіанську;
• підбирайте кавове устаткування під кількість працівників та інтенсивність використання (не варто спокушатися на великі дорогі апарати, якщо офіс малий, всього на 5-10 працівників, візьміть краще машину з ручним капучинатором під ваш обсяг споживання);
• якщо у вас великий офіс – візьміть суперавтомат, який готує капучино і латте натисненням однієї кнопки. А також має великий бункер для відпрацьованої кави. Це дозволяє організувати великі кави брейки і не затримувати людей на кухні надовго;
• якщо кавоварка з функцією помелу, не завантажуйте багато зерен, не давайте вивітрюватися каві – вона втрачає смак;
• найсмачніший сорт напою, що бадьорить – Арабіка, якщо хочете більш міцну та гірку каву, додайте Робусти.

Ми сподіваємося, що наші поради допомогли, і відтепер ваш офіс буде завжди насолоджуватися ароматною магією напою!

Стаття від експертів компаніїї “Небесна Криниця” та ТМ CORSICO. Якісну каву власного імпорту та автоматичну кавомашину можна замовити прямо на сайті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальни мережами.
0 Шейрів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: