fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

08/ 09/ 2017
  7 вересня 2017 року Європейська Бізнес Асоціація отримала відповідь Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, в якій експерти Держенергоефективності зазначили, що виробники можуть наносити на етикетку енергетичну шкалу «A+++ – D» для того, щоб зазначити рівень енергоефективності пилососу. Окрім цього, Держенергоефективності запропонувало нам долучитися до перекладу та надання пропозицій до Методологічних рекомендації щодо застосуванню Технічного регламенту енергетичного маркування пилососів. Ми вдячні Держенергоефективності за ці роз’яснення та сподіваємося на подальшу конструктивну співпрацю. У випадку, якщо Вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь, будь ласка, до [email protected], менеджеру Комітету побутової електротехніки Асоціації.

7 вересня 2017 року Європейська Бізнес Асоціація отримала відповідь Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, в якій експерти Держенергоефективності зазначили, що виробники можуть наносити на етикетку енергетичну шкалу «A+++ – D» для того, щоб зазначити рівень енергоефективності пилососу.

Окрім цього, Держенергоефективності запропонувало нам долучитися до перекладу та надання пропозицій до Методологічних рекомендації щодо застосуванню Технічного регламенту енергетичного маркування пилососів.

Ми вдячні Держенергоефективності за ці роз’яснення та сподіваємося на подальшу конструктивну співпрацю.

У випадку, якщо Вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь, будь ласка, до [email protected], менеджеру Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: