fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Валютне регулювання і фінансові послуги

21/ 07/ 2017
  Ми раді повідомити, що Постанова Кабінету Міністрів України №522 від 12 липня цього року щодо реструктуризації заборгованості підприємствам за рішеннями судів, які гарантовані державою, шляхом видачі фінансових казначейських векселів була опублікована на Урядовому порталі. Європейська Бізнес Асоціація протягом тривалого часу наголошувала на необхідності врегулювання цього питання, адже наявність невідшкодованої заборгованості завдає значної шкоди операційній діяльності відповідних компаній та створює негативний імідж нашої держави як бізнес-партнера. Ми дякуємо Кабінету Міністрів України, Міністерству фінансів України та Державній казначейській службі за співпрацю та розраховуємо на належне застосування положень Постанови.

Ми раді повідомити, що Постанова Кабінету Міністрів України №522 від 12 липня цього року щодо реструктуризації заборгованості підприємствам за рішеннями судів, які гарантовані державою, шляхом видачі фінансових казначейських векселів була опублікована на Урядовому порталі.

Європейська Бізнес Асоціація протягом тривалого часу наголошувала на необхідності врегулювання цього питання, адже наявність невідшкодованої заборгованості завдає значної шкоди операційній діяльності відповідних компаній та створює негативний імідж нашої держави як бізнес-партнера.

Ми дякуємо Кабінету Міністрів України, Міністерству фінансів України та Державній казначейській службі за співпрацю та розраховуємо на належне застосування положень Постанови.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: