fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харчові питання

20/ 07/ 2017
  Представники Харчового комітету Європейської Бізнес Асоціації звернулись з запитом до Державної служби з питань якості та безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів України стосовно необхідності надання роз’яснень територіальним органам щодо застосування оновлених положень статті 53 Закону №771/97-ВР від 23 грудня 1997 року «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Йдеться про зміни, пов’язані зі скасуванням вимоги щодо обов’язкового супроводження міжнародними сертифікатами деяких композитних продуктів, вантажі з якими ввозяться або пересилаються на митну територію України. Ми раді повідомити, що Держпродспоживслужба роз’яснила часові рамки набрання чинності окремих положень Закону №2042-VIII від 18 травня 2017 року. З листом-роз’ясненням можна ознайомитися за посиланням. Асоціація вдячна за такі оперативні кроки зі сторони Держпродспоживслужби. Представники бізнесу сподіваються, що відповідні нововведення сприятимуть спрощенню проходження контролю вантажами на території України.

Представники Харчового комітету Європейської Бізнес Асоціації звернулись з запитом до Державної служби з питань якості та безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів України стосовно необхідності надання роз’яснень територіальним органам щодо застосування оновлених положень статті 53 Закону №771/97-ВР від 23 грудня 1997 року «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Йдеться про зміни, пов’язані зі скасуванням вимоги щодо обов’язкового супроводження міжнародними сертифікатами деяких композитних продуктів, вантажі з якими ввозяться або пересилаються на митну територію України.

Ми раді повідомити, що Держпродспоживслужба роз’яснила часові рамки набрання чинності окремих положень Закону №2042-VIII від 18 травня 2017 року. З листом-роз’ясненням можна ознайомитися за посиланням.

Асоціація вдячна за такі оперативні кроки зі сторони Держпродспоживслужби. Представники бізнесу сподіваються, що відповідні нововведення сприятимуть спрощенню проходження контролю вантажами на території України.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: