fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

12/ 05/ 2017
  За сприяння Комітету з логістики Європейської Бізнес Асоціації від Міністерства внутрішніх справ України отримано офіційну інформацію щодо строків початку повноцінного функціонування Єдиного державного Реєстру МВС стосовно зареєстрованих транспортних засобів. Процес формування повноцінного Реєстру, який включатиме інформацію щодо зареєстрованих транспортних засобів до 2012 року, планують завершити цього року. Реєстр має важливе значення для експедиторських компаній, адже він надає можливість перевірити правильність даних, що зазначаються у технічному паспорті транспортних засобів, що залучаються експедиторами для здійснення перевезень та цим самим попередити шахрайство зі сторони перевізників.

За сприяння Комітету з логістики Європейської Бізнес Асоціації від Міністерства внутрішніх справ України отримано офіційну інформацію щодо строків початку повноцінного функціонування Єдиного державного Реєстру МВС стосовно зареєстрованих транспортних засобів. Процес формування повноцінного Реєстру, який включатиме інформацію щодо зареєстрованих транспортних засобів до 2012 року, планують завершити цього року.

Реєстр має важливе значення для експедиторських компаній, адже він надає можливість перевірити правильність даних, що зазначаються у технічному паспорті транспортних засобів, що залучаються експедиторами для здійснення перевезень та цим самим попередити шахрайство зі сторони перевізників.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: