fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка, Роздрібна торгівля

07/ 04/ 2017
  Асоціація вітає прийняття та публікацію постанови Уряду №231 від 16 березня 2017 року про затвердження переліку груп технічно складних побутових товарів для торгівлі якими необхідно буде використовувати касові апарати. Асоціація завжди підтримувала необхідність використання касових апаратів при торгівлі побутовою технікою та електронікою як один із механізмів боротьби із «сірим» та «чорним» імпортом. Асоціація буде продовжувати активно підтримувати легалізацію ринку електроніки, в тому числі й шляхом розширення даного переліку (станом на сьогодні ряд важливих груп не увійшов до фінальної версії документу).

Асоціація вітає прийняття та публікацію постанови Уряду №231 від 16 березня 2017 року про затвердження переліку груп технічно складних побутових товарів для торгівлі якими необхідно буде використовувати касові апарати. Асоціація завжди підтримувала необхідність використання касових апаратів при торгівлі побутовою технікою та електронікою як один із механізмів боротьби із «сірим» та «чорним» імпортом.

Асоціація буде продовжувати активно підтримувати легалізацію ринку електроніки, в тому числі й шляхом розширення даного переліку (станом на сьогодні ряд важливих груп не увійшов до фінальної версії документу).

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: